Var e vi på väg

En blogg om vår resa genom Syd och Centralamerika!

Montevideo 16-19 december

Publicerad 2013-12-22 02:49:00 i Allmänt

 
 
 
"Ni är dåliga på att uppdatera bloggen" vi gör så gott vi kan.
 
Vi hade fått bra vibbar av detta land redan vid första stoppet och med bra känsla tog vi oss till huvudstaden. Här var det varmt! I 36 grader vandrade vi omkring i den äldre delen och på huvudgatan. Det var långa sträckor att gå och efter ett tag bedtämde vi oss att gå ner till stranden och lägga oss. Stranden som låg lite längre bort.. Ännu mer vandrande och ingen lunch började vi känna oss yrsliga, men eftersom de har siesta i denna stad var det en lycka att hitta ett öppet bageri där vi kunde köpa mackor och världens godaste bullar! 
 
 
 
 
 
Det blev ett par timmars stekande och stirrande på det konstiga bikinimodet. På väg från stranden lyckades vi hitta chorizo i bröd, som en kille på hostlet tipsat om. Mathildas kommentar efter en tugga var "detta är det godaste jag ätit hittills" mmm gott! Varm kväll och vi fortsatte ner till rambla, strandpromenaden, där vi drack öl, kolla på solnedgången och fick se lite balett! Några locals gjorde oss sällskap och vi kunde fråga ut dem om uruguya. 
 
 
 
 
Dagen efter blev det införskaffning av bussbiljetter, shorts och andra nödvändigheter innan vi återigen la oss på stranden. Vi försöker som sagt att hålla igång med lite träning. En 8 km löpning längs havet blev det på kvällen. Ja och sen tryckte vi i oss lite mer chorizo som vi köpte av en gubbe som grillade på gatan. 
 
 

Kommentarer

Postat av: Janne

Publicerad 2013-12-22 13:17:13

Chorizo är gott ! Vi får nöja oss med julmat och julmust och julklappar ...

Postat av: Max

Publicerad 2013-12-22 19:31:44

Löpningen gillar vi mycket. Ut och spring med er :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela