Var e vi på väg

En blogg om vår resa genom Syd och Centralamerika!

Manuel Antonio 22-26 feb

Publicerad 2014-03-01 03:26:00 i Allmänt

Resan från porto viejo till Manuel Antonio kostade oss inte många kronor, vi tog visserligen 3 olika bussar men det gick smidigt då vi börjar bli vana vid hur det fungerar. Det fungerar inte, man kan aldrig slappna av och måste fråga/ta rygg på folk mest hela tiden, men fram kom vi! 
 
 
Vi hamnade i ett 18 bäddsrum de två första nätterna, vi var beredda på dålig sömn men vi sov som stockar. De andra två nätterna hamnade vi i ett rum med osköna sängar...Köket låg som på en veranda och i ett träd precis utanför bodde det en sengångare, kul! I köket höll även en tiggande katt till. Pool med riktigt schysst utsikt hade vi också. 
 
 
 
 
 
 
Våra stora äventyr är i princip över så nu för tiden Chillar vi mest på stranden. Liksom alla andra stränder vi har besökt i Centralamerka var denna riktigt fin. Kokhett sand och turkost ljummet vatten. Vi lyxade till det med solstolar och parasoll en dag. 
 Mathilda har numera två hårfärger
 
 
 
 
 
Vi besökte nationalparken som låg 5min från stranden. Där såg vi sengångare, spindelapor,tvättbjörnar och någon typ av stor råtta utan svans.
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Postat av: IsaBella

Publicerad 2014-03-01 03:55:26

Det ser så fint ut överallt är det så eller hur ser baksidan ut?

Postat av: Lina

Publicerad 2014-03-04 18:42:15

AAAAH Blondie-Mathilda is back! Long time no see

Postat av: Alibaba

Publicerad 2014-03-06 23:32:19

Älskar hunden!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela